Příprava pokrmů, stolování
ZpětPopis: Pracovní list - správné umístění příboru, jak se co připravuje.
Učitel: Hana BoškováVíce
Předmět: Český jazyk, Prvouka
Ročník: 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Autor: Hana Bošková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvořené dne: 06.04.2012 08:50
Formát souboru:
Velikost: 309 kB
Jazyk: Čeština
Historie dokumentu
Od tohoto autora
Související dokumenty
Autor nepřidal žádné související dokumenty.
Podobné dokumenty
Tělesná výchova
3. ročník ZŠ
Alena Grossová
Prvouka
3. ročník ZŠ
Alena Grossová
Vlastivěda
4. ročník ZŠ
Lenka Reichlová
Hudební výchova
3. ročník ZŠ
Alena Grossová
Český jazyk
8. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ
Ludvík Zimčík