Nádobí v kuchyni, pravidla stoloování
ZpětPopis: IT list na activ tabuli, pojmenujeme nádobí a potřeby v kuchyni, učíme se správně prostřít k jídlu, kdy jíme jaké jídlo a jak se mu říká,...
Učitel: Jiřina KalouskováVíce
Předmět: Praktické činnosti, Prvouka
Ročník: 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Autor: Jiřina Kalousková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvořené dne: 16.08.2010 00:11
Formát souboru:
Velikost: 1271 kB
Jazyk: Čeština
Historie dokumentu
Od tohoto autora
Související dokumenty
Autor nepřidal žádné související dokumenty.
Podobné dokumenty
Prvouka
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ
Marie Jelínková
Občanská výchova, Prvouka, Rodinná výchova
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ, 7. ročník ZŠ
Naděžda Vlasáková
Anglický jazyk
3. ročník ZŠ
Marie Krumlová
Praktické činnosti
1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Eva Macháčková
Prvouka
3. ročník ZŠ
Eva Macháčková