Nádobí v kuchyni, pravidla stoloování

Zpět
z
špatný
dobrý, ale ...

Popis: IT list na activ tabuli, pojmenujeme nádobí a potřeby v kuchyni, učíme se správně prostřít k jídlu, kdy jíme jaké jídlo a jak se mu říká,...


Diskuse

přidat komentář

Žádné komentáře


*Přidat komentář

Učitel: Jiřina KalouskováVíce 

Předmět: Praktické činnosti, Prvouka
Ročník: 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ

Autor: Jiřina Kalousková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvořené dne: 16.08.2010 00:11
Formát souboru: flp
Velikost: 1271 kB

Licence:

Jazyk: Čeština Čeština

  Podrobně  

Historie dokumentu

Od tohoto autora

Související dokumenty

Autor nepřidal žádné související dokumenty.

Podobné dokumenty

Prvouka 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Marie Jelínková
Občanská výchova, Prvouka, Rodinná výchova 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ, 7. ročník ZŠ Naděžda Vlasáková
Anglický jazyk 3. ročník ZŠ Marie Krumlová
Praktické činnosti 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Eva Macháčková
Prvouka 3. ročník ZŠ Eva Macháčková